EVINRUDE

Evinrude katalog 2018

 

Med en Evinrude E-TEC inngår du ingen kompromisser; Det er fullt mulig å nyte høyt dreiemoment, rask akselerasjon og høy toppfart pakket inn i et tøft design, samtidig som du vet at din Evinrude E-TEC er hensynsfull med naturen. I tillegg til å slippe ut minimalt med miljøskadelige stoffer, har Evinrude E-TEC også lav vekt og nøysomt bensinforbruk.

 

Trykk på bilde for å laste ned katalog!

 

SKREDDERSYDD UTSEENDE 
Designet har særpreg og en unik form med moderne linjer og flere hundre forskjellige fargekombinasjoner. Du kan designe din egen som er tilpasset din båt og som skiller seg ut slik at den blir din personlige.

 

REN MONTERING 
Det patenterte Dual-Axis Rigging System forener viktige motorfunksjoner, gjør monteringen strømlinjeformet ved at alle kabler og slanger er ført gjennom ett rør. Resultatet er at det varer lenger, blir mindre rot og bedre plass og du får orden i motorbrønnen.

 

SØMLØS INTEGRASJON
Dynamisk servostyring for enkel kontroll i allehastigheter. Det eksklusive-Trim-systemet som automatisk og intelligent tilpasser motoren. Helintegrerte, digitale kontroller sørger for at du har kommandoen. Båt og motor fungerer i full harmoni for å gi deg en best mulig opplevelse.

 

 

RING 9910 7800