NORDKAPP

Nordkapp katalog 2018

Båtene fra Nordkapp er designet for sjødyktighet og sikkerhet på sjøen. Tre år på rad har Nordkapp mottatt merket for god design. Det bekrefter at vi tar kvalitet og design på alvor.

 

Trykk på bilde for å laste ned!

 

AVANT BOWRIDERE

Avant-modellene kjennetegnes først og fremst ved at de har en hel vindskjerm som gir god beskyttelse for alle i cockpit. Isteden for en tradisjonell kabin i baugen har imidlertid Avant et åpent oppholdsområde for passasjerer. Avant kombinerer skjærgårdsjeepens plassutnyttelse med daycruiserens godt beskyttede cockpit.

Les mer om Avant-serien ›

 

ENDURO SKJÆRGÅRDSJEEPER

Nordkapp har tre Enduro-modeller fra 17 til 25 fot. Felles for alle tre er at de kan kategoriseres som «skjærgårdsjeep», en åpen båt med styrekonsoll midtskips. Konseptet passer for alle som ønsker en dagsturbåt som er enkel og rask å bruke.

Les mer om Enduro-serien ›

 

NOBLESSE DAY CRUISERE

Noblesseserien  består av tre daycruisere med tradisjonell sovekabin under dekk. Her får du en komplett dagsturbåt med gode muligheter for overnatting. Båtene kan leveres med et stort utvalg av ekstrautstyr, hvorav elektrisk toalett ofte blir valgt. En stor og funksjonell kalesje leveres som standardutstyr og gjør båten til en perfekt turbåt.

Les mer om Noblesse-serien ›

 

RANGER ALUMINIUMSSKROG

Nordkapp Ranger kjennetegnes ved at skroget er laget i aluminium, mens dekket er laget i glassfiber. Fordelen med denne konstruksjonen er at man får et svært robust og stivt skrog som tåler det meste, samtidig som glassfiberdekket isolerer kulden fra vannet og danner en komfortabel cockpit. Alle modellene er også utstyrt med sikkerhetsutstyr som redningline, nødrakett, kniv, verktøy osv.

 Les mer om Rangerserien ›

RING 9910 7800