ZODIAC

Zodiac katalog 2018

Zodiac setter igjen bransjestandard med en rekke nye modeller i 2017. Med langt over en million solgte båter over hele verden er Zodiac den aller største produsenten av oppblåsbare gummibåter og RIB. Innovasjoner og løsninger basert på over 100 års erfaring, gjør Zodiac til det selvfølgelige og trygge valget.

 

Trykk på bilde for å laste ned katalogen!

 

Utvalget

En av Zodiac sine store styrker er det brede produkt utvalget. Med RIB seriene PRO, OPEN, PRO OPEN, MEDLINE eller N-ZO,  finner du en båt som stemmer 100% med dine ønsker. Igjen viser Zodiac at kvalitet, innovativt design og smarte løsninger aldri går av moten.

 

PRO – 2017 NYHET

Zodiac presenterer stolt en råtøff ny Pro serie. Nye Pro serien består av hele 3 nye modeller: 5.5, 6.5 og 7.

I forhold til forgjengeren, er nye Pro vesentlig bredere og plassutnyttet på en helt annen måte – båtene er rett og slett mye mer romslig, som i sin tur gir helt nye innredningsalternativer. Pro serien leveres med en rekke tøffe konsoller og seter. Det er du som er sjefen og velger innredning etter eget ønske: Jockeyseter eller ståstol – Bred eller smal konsoll – Sete foran konsollen eller ikke + mye mer. Designmessig er båten av det tøffe slaget og detaljer holdes i matt sort. Modellrekken er naturligvis selvlensende.

 

OPEN – 2017 NYHET

Endelig har storebroren til Pro Open 650 kommet: OPEN 7!

Zodiac sitt nye flaggskip viser nye veier med sitt frekke design, samtidig som det kjente Pro Open DNA’er er vel ivaretatt. En gedigen kjørebåt som matcher perfekt med Evinrudes spreke G2 motor på 250 hk. Båten er godkjent for hele 14 personer – her kan du ta med hele slekta på skjærgårdstur! Om bord finnes det flere store stuverom, hvorav et gedigent stuverom under konsollen (frontåpning) med plass til alt du vil ha med deg. Perfekt kjørekomfort med bolstersete og en bred konsoll som gir god beskyttelse for vær og vind– med rikholdig plass til stor kartplotter og instrumenter. Zodiac Open 7 har et skrog som er i tråd med det vi kjenner igjen fra de øvrige båtene i serien; dyp V-bunn som går trygt, tørt og raskt også i grov sjø.

 

MEDLINE

Zodiac Medline serien har lagt vekt på komfort om bord. Spesielt laget med tanke på late dager om bord, hvor soling, bading og vannsport står i fokus. Funksjonelle løsninger og tiltalende design gjør Medline serien til den lekreste RIBen i havna.

 

N-ZO

Gedigne båter med futurisk design. Zodiac viser vei med spennende design og meget høy komfort om bord. Sjøegenskapene på denne serien bør virkelig oppleves; N-Zo bryter bølgene som en lek med sitt velkonstruerte skrog. Zodiac har lagt vekt på at alle skal ha det godt om bord på i en N-ZO. Du merker det med en gang du kommer om bord –  her har alle om bord den beste plassen!

 

RING 9910 7800